Verzending

🎰👩‍💼Wij verwerken bestellingen tussen maandag en vrijdag👨‍💼🎰

GRATIS verzending voor bestellingen van meer dan € 34,99. Vanwege de COVID-19 pandemie hebben wij momenteel te maken met een kleine vertraging bij het verzenden van de bestellingen. Wij waarderen uw begrip.#

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen na de bestelling verwerkt en de volgende dag na de verwerkingsdag verzonden. Houd er rekening mee dat wij niet in het weekend verzenden.

 Standaardverzending (10-25 dagen) - € 5,99 (gratis boven € 34,99)

🔥Houd er rekening mee dat dit slechts de geschatte levertijden zijn, daarom garandeert Finebay geen leverdata.🔥

* Vanwege de impact van COVID-19 op ons magazijn en onze verzendactiviteiten, kan het bestelproces en de levertijd tot 14 werkdagen worden vertraagd. U kunt de details in de onderstaande tabel controleren.

OPMERKING: Als u gedurende langere tijd (24 uur op weekdagen, 48 uur in het weekend) geen reactie van ons klantenserviceteam ontvangt, controleer dan de Spam folder in uw e-mailadres voor contact. Onze e-mails zijn mogelijk onjuist gefilterd door uw e-mailserver / provider.

  • Zorg ervoor dat alle afleverinformatie correct is. Als er onjuiste of ontbrekende informatie is, moeten we mogelijk contact met u opnemen om de leveringsinformatie bij te werken, wat vertragingen kan veroorzaken bij het bezorgen van uw bestelling. Vertragingen kunnen ook optreden als gevolg van inklaringen.

  • Uw plaatselijke douanekantoor heeft mogelijk aanvullende documenten en tijd nodig om uw pakket in te klaren, waardoor de geschatte levertijd kan vertragen.
  • Uw bestelling kan bij u worden afgeleverd door het plaatselijke postkantoor of een plaatselijke koerier. Afhankelijk van uw regio worden de meeste bestellingen bezorgd door uw lokale postdienst, dus het pakket wordt met uw gewone post ontvangen. Als u niet thuis bent wanneer de bestelling wordt bezorgd, kan de post medewerker een mededelingskaart achterlaten om te adviseren hoe en waar uw bestelling kan worden afgehaald.
  • Vul alstublieft uw adres in alle details in, anders wordt het pakket dat we naar u mailen naar ons teruggestuurd, of zullen we uw verzoek negeren om iedereen de moeite te besparen.