Handleiding minicamera (Android)

Mode een: rechtstreeks aansluiten van de telefoon naar de camera Binnen 10 meter (geen behoefte van Internet)
1.
Scan de QR code op de handleiding om de APP (Little Stars) te downloaden en te installeren (als u gevraagd wordt dat de APP de locatie toestemming moet verkrijgen, selecteer dan altijd toestaan, anders kan de instelling mislukken tijdens gebruik).
2.
Druk gedurende 3 seconden op de aan/uit-knop (ON/OFF) op de bovenkant van de camera, waarna het blauwe lampje aan de zijkant van de knop één voor één gaat knipperen; wacht 10 seconden en zet de telefoon dan aan.
3.
Open de telefooninstellingen en voer het WLAN in om de WIFI te vinden aan het begin van ACCQ om verbinding te maken. Zet de telefoon aan na een succesvolle verbinding.
4.
Open de app en klik op AP
5.
Klik om de volgende interface weer te geven, wat betekent dat de instelling voltooid is

Mode Two: Sluit de camera aan op de router, de telefoon kan de verbinding via het netwerk bekijken.

 (Zolang de camera binnen het WIFI bereik blijft, en de mobiele telefoon een netwerk heeft, kunt u de camera op elke afstand bekijken en gebruiken)

1.

open settings

 

2.
sluit uw huishoudelijke wifi aan

3.

open de App

4.

click as the picture - klik zoals op de foto

 

5.

Bevestig dat A uw eigen router-ID moet zijn; voer op positie B het wachtwoord van de geselecteerde draadloze router in; klik op de knop Volgende stap.


6.
klik zoals op de foto
7.
Kies wifi en bevestig de verbinding

Schrijf de ingestelde WIFI-naam en het wachtwoord in de camera om de camera met WIFI te verbinden.

Belangerijk: Deze stap wordt uitgevoerd in de software APP.

8.

Klik om terug te keren (Keer niet direct terug naar de homepage van de telefoon, want de interface hierboven is ingesteld in de APP-interface)

9.

Bevestig dat de ID dezelfde is als de netwerk ID, anders zal de verbinding mislukken. Klik op Gereed.

Bevestig de camera-ID; klik dan op Klaar

10.

Bevestig de status en klik door naar de volgende stap

11.

Klik op enter en de verbinding is voltooid. De camera is verbonden met de draadloze router. Bevestig de netwerkstatus van de mobiele telefoon. De netwerkstatus van de mobiele telefoon is verbonden met de draadloze router. De mobiele telefoon kan ook worden losgekoppeld van het draadloze netwerk en gebruik maken van 4G.

12.

Opmerking: Als de camera is uitgeschakeld omdat er geen stroom is, zal hij na het opladen automatisch verbinding maken zolang hij binnen het WIFI-bereik is. Het is niet nodig om de bovenstaande stappen te herhalen. 

Resetten: Houd de MODE toets 3 seconden ingedrukt. Het lampje van de schakeltoets (blauw) gaat eerst uit en knippert dan snel. Wanneer het lampje blijft knipperen, is het apparaat succesvol gereset, daarna kunt u het resetten om verbinding te maken met andere WIFI.