Handleiding minicamera(Apple)

Mode een: rechtstreeks aansluiten van de telefoon naar de camera
Binnen 10 meter (geen behoefte van Internet)
1.
Scan de QR code op de handleiding om de APP (Little Stars) te downloaden en te installeren (als u gevraagd wordt dat de APP de locatie toestemming moet verkrijgen, selecteer dan altijd toestaan, anders kan de instelling mislukken tijdens gebruik).
2.
Druk op de power knop (ON/OFF) op de bovenkant van de camera voor 3 seconden, dan zal het blauwe lampje aan de zijkant van de knop één voor één knipperen; wacht 10 seconden en zet dan de telefoon aan.
3.
Open de telefoon instellingen en voer het WLAN in om de WIFI te vinden aan het begin van ACCQ om verbinding te maken. Zet de telefoon aan na een succesvolle verbinding.
 
4.
Open de App en klik op AP
 

5.

Klik om de volgende interface weer te geven, wat betekent dat de instelling voltooid is

Mode 2: Sluit de camera aan op de router, de telefoon kan de verbinding via het netwerk bekijken.

 (Zolang de camera binnen het WIFI bereik blijft, en de mobiele telefoon een netwerk heeft, kunt u de camera op elke afstand bekijken en gebruiken).

 

1.

Open instellingen

 

2.

sluit uw huishoudelijke wifi aan

 

 

3.

Open de applicatie

4.

Klik zoals er op de foto te zien is

 

5.
Klik zoals er op de foto te zien is
 
6.
Bevestig dat A uw eigen router ID moet zijn; voer het wachtwoord van de geselecteerde draadloze router in op positie B; klik op de locel_wifi_config_next_step knop.
(Als de invoerinhoud wordt overgeslagen na het invoeren van het wachtwoord op positie B, sluit dan de APP en open deze opnieuw. Indien nog steeds geen verbetering, verwijderen en opnieuw installeren.
 
7.
Klik zoals er op de foto te zien is
 
 
8.
Klik zoals er op de foto te zien is
 
 
9.
Kies wifi en bevestig de verbinding
Schrijf de ingestelde WIFI naam en wachtwoord in de camera om de camera met WIFI te verbinden.
Opmerking: Deze stap wordt uitgevoerd in de software APP.
 
10.
Klik om terug te keren (Keer niet direct terug naar de homepage van de telefoon, want de interface hierboven is ingesteld in de APP-interface)
11.
Bevestig de camera ID; klik dan op Klaar
12.
Bevestig de status en klik door naar de volgende stap
13.
Klik op enter en de verbinding is voltooid. De camera is verbonden met de draadloze router. Bevestig de netwerkstatus van de mobiele telefoon. De netwerkstatus van de mobiele telefoon is verbonden met the wireless router. De mobiele telefoon kan ook worden losgekoppeld van het draadloze netwerk en 4G gebruiken.
14.
Opmerking: Als de camera is uitgeschakeld omdat er geen stroom is, zal hij na het opladen automatisch verbinding maken zolang hij binnen het WIFI-bereik is. Het is niet nodig om de bovenstaande stappen te herhalen.
Resetten: Houd de MODE toets 3 seconden ingedrukt. Het lampje van de schakeltoets (blauw) gaat eerst uit en knippert dan snel. Wanneer het lampje blijft knipperen, is het apparaat succesvol gereset, daarna kunt u het resetten om verbinding te maken met andere WIFI.