Mis onze promotie niet - tot 52% korting

1h 32m 55s

Meest bruikbare zelfaanzuigende transferpomp

 • Draagbaarheid

  Kleine zinkputpompen zijn meestal klein en licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te dragen en te bedienen zijn. Dit maakt ze erg populair voor buitenactiviteiten, kamperen, reizen en meer. Gebruikers kunnen het in een rugzak of bagage stoppen en op elk moment gebruiken.

 • Veelzijdigheid

  Kleine dompelpompen hebben een breed scala aan toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt om water te pompen in zwembaden, gootstenen, aquaria, afvoerpompen, vloeistoffen over te brengen, noodafvoeren aan te pakken en meer. Deze veelzijdigheid maakt de kleine dompelpomp tot een praktisch hulpmiddel voor thuis, buitenevenementen en noodgevallen.

 • Tijdbesparend en zeer efficiënt

  de kleine domkpelpomp kan snel vloeistof pompen of overbrengen, waardoor de werkefficiëntie wordt verbeterd. Of het nu gaat om het opruimen van een plas, het leegmaken van de pomp of het overbrengen van vloeistof naar een andere container, een kleine dompelpomp kan de klus snel klaren, wat tijd en moeite bespaart.

 • Energiebesparing en milieubescherming

  sommige kleine pompen hebben een energiebesparend ontwerp, met een laag stroomverbruik en een hoog rendement. Ze verminderen het energieverbruik en verminderen de impact op het milieu. Deze milieuvriendelijke functie spreekt een publiek aan dat waarde hecht aan duurzaamheid en milieubescherming.

KRIJG 52% KORTING
WINKEL NU

50 dagers pengene tilbake-garanti

Vind je het erg vervelend en rommelig om vloeistoffen te verpompen en over te hevelen?

De zelfaanzuigende transferpomp maakt het supergemakkelijk met zijn state-of-the-art pompsysteem..

Met klein formaat, lichtgewicht en draagbaar, gemakkelijke installatie, is deze pomp geschikt voor gebruik in huis, tuin en buiten

KRIJG 52% KORTING
WINKEL NU

50 dagers pengene tilbake-garanti

Het verandert vrijwel elke boormachine in een heavy-duty pomp die kan worden gebruikt om gootstenen, aquaria, zwembadskimmers en meer te legen.

KRIJG 52% KORTING
WINKEL NU

50 dagers pengene tilbake-garanti

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HOT TREND

1 STUK

30% RABATT

17.7K Anmeldelser

€31,41€21,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTE VERKOPER

2 STUKS

40% RABATT

18.2K Anmeldelser

€62,82€37,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTE WAARDE

3 STUKS

52% RABATT

17.9K Anmeldelser

€94,23€44,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

1 STUK

2 STUKS

BESTSELGER

3 STUKS

Wat onze klanten zeggen

4.8

Van 5.0
Algemene
beoordeling
98%
van de klanten zei dat ze opnieuw zouden kopen g Finebay aanbevelen aan anderen

Ik ben serieus onder de indruk van deze zelfaanzuigende transferpomp! Het is alsof ik een kleine helper heb die ik gemakkelijk kan dragen. Maakt buitenavonturen en zelfs huishoudelijke taken een fluitje van een cent.

Deze draagbare dompelpomp is een game-wisselaar voor mij. Ik nam het mee op een kampeertrip en het heeft ons zoveel gedoe bespaard. Nu gebruik ik het voor allerlei dingen - van het legen van mijn zwembad tot snelle vloeistofoverdrachten.

Ik kan niet geloven hoeveel tijd ik heb bespaard sinds ik deze kleine dompelpomp heb. Het is zo'n opluchting om niet meer te worstelen met uitputtende taken. Absoluut een aanrader!

Zo blij dat ik voor een energiezuinige kleine pomp heb gekozen. Het is niet alleen effectief, maar het sluit ook aan bij mijn milieuvriendelijke waarden. Een win-winsituatie om dingen voor elkaar te krijgen en tegelijkertijd rekening te houden met het milieu.

KRIJG 52% KORTING
WINKEL NU

50 dagers pengene tilbake-garanti

p