Mis onze promotie niet - tot 50% korting

Innovativ fettpistolkoppling revolutionerar smörjprocessen, ökar effektiviteten och produktiviteten

【Vergrendelen en verzegelen tot 82737 kPA】Versterkte kaken en hoogwaardige afdichtingspakking zorgen voor langdurige en stabiele prestaties, voorkomen lekkage zelfs bij 12.000 PSI extreme druk.

【Robuuste bouwkwaliteit】Gebouwd met premium verzinkt gelegeerd staal voor prestaties de hele dag door, zwaarder en sterker.

【Bediening met één hand】 Het soepele intrekmechanisme maakt bediening met één hand mogelijk. Wanneer de vetkoppeling op de smeerkoppeling is vergrendeld, blijft deze ingeschakeld, zodat beide handen vrij zijn om de vetspuit te bedienen.

【Compatibel met alle vetspuiten en Zerk-fittingen】1/8 NPT past op alle standaard vetspuiten, mini-vetspuiten. Het past ook op alle DIN- en SAE-smeernippels, vervang gewoon uw bestaande vetspuitfittingen.

Knop winkel nu

30-dagen geld terug garantie

Glijmiddel als een Pro: de klus klaren met een vetpistoolkoppeling.

Knop winkel nu

30-dagen geld terug garantie

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Knop winkel nu

30-dagen geld terug garantie

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HETE VERKOOP

1 stuk

30% KORTING

21.4K Recensies

€ 34,29 € 23,99
Beveiligd en versleuteld

BESTSELLER

2 stuks

40% KORTING

31.1K Recensies

€ 58,32 € 34,99
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

3 stuks

50% KORTING

25.6K Recensies

€ 87,98€ 43,99
Beveiligd en versleuteld

1 stuk

30% KORTING€ 23,99 € 34,29

2 stuks

40% KORTING€ 34,99€ 58,32

BESTSELLER

3 stuks

50% KORTING€ 43,99€ 87,98

Wat zeggen onze klanten?

Efficiëntie op zijn best!

Verifisert kunde
"Het is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en ik kan het snel en zonder problemen bevestigen en losmaken. De duurzaamheid van deze koppeling is indrukwekkend, omdat hij zelfs in veeleisende omgevingen perfect standhoudt. Ik kan de Grease Gun-koppeling ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn of haar wil verbeteren"
Verifisert kunde
"Het is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en ik kan het snel en zonder problemen bevestigen en losmaken. De duurzaamheid van deze koppeling is indrukwekkend, omdat hij zelfs in veeleisende omgevingen perfect standhoudt. Ik kan de Grease Gun-koppeling ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn of haar wil verbeteren."
Verifisert kunde
"We hebben het intensief gebruikt en het is ongelooflijk duurzaam gebleken. Het heeft zeker onze onderhoudskosten verminderd. We zijn zeer tevreden over de prestaties van de vetspuitkoppeling."
Verifisert kunde
"Als onderhoudsbegeleider ben ik altijd op zoek naar manieren om onze processen te optimaliseren. De vetspuitkoppeling is een fantastische aanvulling op onze gereedschapskist."
Knop winkel nu

30-dagen geld terug garantie