Mis onze promotie niet - tot 50% korting

Microvezeldoek met gedraaide pool

 • Veelzijdigheid
 • Milieuvriendelijke reiniging
 • Pluisvrij en streepvrij
 • Superieure vuilopvang
 • Uitzonderlijke absorptie

Microvezeldoek met gedraaide pool

Door de Twist Pile-microvezeldoek in uw schoonmaakroutine op te nemen, kunt u uw schoonmaakervaring aanzienlijk verbeteren en met minder inspanning schonere, meer gepolijste oppervlakken produceren. Upgrade uw schoonmaakroutine met de uitzonderlijke waterabsorberende eigenschappen van de Twist Pile microvezeldoek.

 • Efficiënte waterverwijdering

  Verwijder snel waterresten van grotere oppervlakken, bespaar handdoekgebruik en verbeter de efficiëntie van de waterverwijdering. Het ontwerp optimaliseert de waterverspreiding over de stof bij contact, waardoor de absorptiesnelheid exponentieel wordt verbeterd.

 • Krachtige absorptie

  Deze doek is ontworpen voor superieure waterretentie en blinkt uit in het opnemen van vocht van oppervlakken. De constructie zorgt voor een efficiënte wateropname, waardoor een grondige droging wordt vergemakkelijkt.

 • Onmiddellijke verwijdering van resten

  Met een microvezelontwerp met gedraaide pool vangt het onmiddellijk waterresten op en elimineert deze. Het doek laat geen sporen of pluisjes achter en zorgt voor een schone en gepolijste afwerking.

 • Duurzaam en herbruikbaar

  De premium kwaliteit van deze stof garandeert duurzaamheid. Het is bestand tegen verlies en kan herhaaldelijk worden uitgewrongen en gewassen, waardoor de hoogwaardige waterabsorptie in de loop van de tijd behouden blijft.

 • Dubbelzijdige efficiëntie

  Met een dubbelzijdig ontwerp, heeft de ene kant lange poolvezels voor maximale waterabsorptie, terwijl de andere kant een rasterpatroon heeft dat geschikt is voor het reinigen van glas en het bereiken van superieure netheid.

Waarom is de microvezeldoek met gedraaide poolde beste keuze voor uw keuze?

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HETE VERKOOP

1 Stuk

50% KORTING

17,5K Recensies

€ 25,99€ 12,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

2 Stuks

50% KORTING

18,1K Recensies

€ 45,99€ 22,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

3 Stuks

50% KORTING

17,4K Recensies

€ 59,99€ 29,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

1 Stuk

2 Stuks

3 Stuks

Wat onze klanten zeggen

4.8

Van 5.0
Algemene
beoordeling
98%
van de klanten zei dat ze opnieuw zouden kopen g Finebay aanbevelen aan anderen

Absoluut weggeblazen! Ik rommelde altijd met gewone vodden die alleen maar watervlekken en smurrie achterlieten. Maar dit doek? Serieus, het is als een water- en vuilmagneet: veegt alles moeiteloos weg!

Zacht als een wolk, geen zorgen dat ik mijn spullen bekrast. Ik ben naar de stad gegaan om tv-schermen en het interieur van mijn rit schoon te maken, en het is een kampioen!

Ik heb dit ding al een tijdje in gebruik, en raad eens? De kwaliteit is nog steeds van topklasse, zelfs na talloze wasbeurten en toepassingen. Het absorptievermogen en de reinigingskracht van deze doek zijn gewoon waar voor je geld!

p