Mis onze hoogwaardige producten niet.

MULTIFUNCTIONELE BELLENREINIGER

 • Effectief

  Het bestrijdt effectief keukenvlekken veroorzaakt door vet, zware olievlekken, brandwonden, hardnekkig vuil, koffie, wijn en meer.

 • Professioneel

  Geformuleerd met een professionele vlekverwijderende reiniger die niet giftig, geurloos, milieuvriendelijk en niet corrosief is.

 • Geen residu

  Laat geen vettige of plakkerige resten achter. De anti-schade beschermende coating voorkomt vervaging, verkleuring en scheuren van oppervlakken.

 • Makkelijk te gebruiken

  Opspuiten, afvegen en uw keukengerei is als nieuw! Het schoonmaken van de keuken is geen gedoe meer.

 • Brede toepassing

  Geschikt voor het reinigen van potten, pannen, kookplaten, potbodems, vloeren, gootstenen, kranen, tegels, keukenventilatoren, banken, schoenen en meer om alle items zo schoon als nieuw te maken.

Waarom is deze schuimende vlekkenverwijderaar voor zware olie de beste keuze?

 • 🔥Bellenreiniger

  Deze bellenreiniger snijdt moeiteloos door de vetste en vuilste kookplaten of keukengerei, de geavanceerde formule werkt door te corroderen en naar de oppervlakte te stijgen.

 • 🔥Multifunctioneel

  Verbeterde universele bellenreiniger, verwijdert hardnekkige vlekken in enkele seconden! Ontworpen om hardnekkig vet en vuil binnen te dringen, waardoor u binnen enkele seconden schone keukenoppervlakken en apparaten krijgt! Multifunctionele geïntegreerde schuimreiniger.

 • 🔥Veilige ingrediënten

  De zachte en effectieve geconcentreerde formule emulgeert gemakkelijk olie en vuil, waardoor een dicht schuim ontstaat dat handen of voorwerpen veilig en snel vasthoudt. Het laat ook een niet-vette, matte afwerking achter die bestand is tegen vervaging, verkleuring en barsten.

 • 🔥Multifunctioneel

  Spoelvrije allesreiniger met streeploze RVS-reiniger, toiletreiniger, aanrechtkeukenreiniger, auto-interieurreiniger, afzuigkapreiniger, toilet- en vloerreiniger, badkuipreiniger en meer.

 • 🔥Geen spoelen

  Met een spoelvrij ontwerp en rijk schuim kan het effectief vet en ongewenste vlekken van elk oppervlak verwijderen. Spuit eenvoudigweg rechtstreeks op het gewenste gebied en veeg vervolgens af met een handdoek of spons totdat de vlek is verwijderd. Ontvetter voor zware vervuiling.

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HETE VERKOOP

30ML

50% KORTING

23.7K Recensies

€27,98€13,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

100ML

50% KORTING

17.9K Recensies

€37,98€18,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTSELLER

100ML * 2 STUKS

50% KORTING

17.9K Recensies

€51,98€25,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

100ML * 3 STUKS

50% KORTING

17.9K Recensies

€71,98€35,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

30ML

100ML * 1 STUK

100ML * 2 STUKS

100ML * 3 STUKS

Wat onze klanten zeggen

Dit product is geweldig, gemakkelijk te gebruiken, zeer effectief en biedt veel waar voor uw geld!! Ideaal voor het wegwassen van vlekken op gietijzeren pannen en het opfleuren van de gootsteen, waardoor deze een schitterende glans krijgt. Zal zeker opnieuw kopen.

Geweldig product voor alle soorten huishoudelijke schoonmaakmiddelen, een must-have. Ik zal het aanbevelen. Gemakkelijk genoeg en eenvoudig te gebruiken. Het is zeer effectief. Ik heb meerdere producten gebruikt en deze heeft de beste werking. Het is erg handig. Gewoon een paar minuten sprayen en afvegen, en de geur is niet zwaar.

Gekocht voor de algemene schoonmaak van het huis, inclusief de douche en de oven. Ik had het nodig voor extreme schoonmaakwerkzaamheden en het werkte precies zoals ik had verwacht. De gele vlekken zijn gereinigd en na gebruik zien ze er weer als nieuw uit!

p