⭐⭐⭐⭐⭐ Mis onze campagne niet - Tot 50% korting

Zoals Einstein zei: "Games zijn de hoogste vorm van onderzoek"

--Einstein

PERFECT KINDERSPEELGOEDCADEAU

Deze speelgoedset is perfect educatief speelgoed voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar.

Paren competitie

Uitdaging voor één speler

Tegel creatie

Driedimensionale constructie

1h 32m 55s

Verkoopprijs terug naar €37,98 na einde verkoop

  • Verbetert de balans en coördinatie: Het spelen van swingende Jenga vereist vaste handen en precieze bewegingen. Dit kan helpen uw balans en coördinatie te verbeteren terwijl u voorzichtig stukken verwijdert en op de hangende structuur plaatst.
  • Verbetert de focus en concentratie: Het succesvol spelen van dit spel vereist intense concentratie en focus. Spelers moeten de balans van de structuur analyseren, potentiële zetten berekenen en snel beslissingen nemen. Het is een uitstekende oefening om de mentale scherpte te verbeteren.
  • Bevordert probleemoplossende vaardigheden: Naarmate de structuur complexer wordt, moeten spelers een strategie bedenken om de beste bewegingen te vinden die ervoor zorgen dat de toren niet instort. Dit bevordert het probleemoplossend vermogen terwijl spelers zich aanpassen aan veranderende omstandigheden.
  • Activeert de fijne motoriek: het zorgvuldig manipuleren van de stukken en het maken van precieze bewegingen helpen de fijne motoriek te ontwikkelen, vooral bij kinderen.
  • Sociale interactie: Swinging Jenga is een uitstekend sociaal spel, of je het nu met vrienden of familie speelt. Het moedigt interactie, conversatie en vriendschappelijke competitie aan. Het is een ideaal spel voor bijeenkomsten en feesten.

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

2 SET X 16 STUKS

50% OFF€30,99€61,98

BESTSELLER

16 STUKS

50% OFF€18,99€37,98

32 STUKS

50% OFF€21,99€43,98

48 STUKS

50% OFF€23,99€47,98

3 SET X 16 STUKS

50% OFF€39,99€79,98

GELUKKIGE KLANTRECENSIES

Ik kan geen genoeg krijgen van Swingy Tower! Het is absoluut geweldig om met vrienden en familie te spelen. De onvoorspelbaarheid voegt een geheel nieuw niveau van opwinding toe aan het spel. Beveel het ten zeerste aan voor een gameavond!

Mijn kinderen zijn dol op Swingy Tower, en ik ook! Het is een leuke manier om hun focus en balans te verbeteren, en we spelen graag samen als gezin. Het is een vast onderdeel van onze gamecollectie geworden.

Swingende Jenga is een hit op ons studentenhuis. Het is een geweldige ijsbreker en draagbaar, dus we kunnen hem overal neerzetten. Het is onze favoriete game geworden voor sociale bijeenkomsten.

SPECIALE PROMOTIE
Koop nu

Bestel nu en bespaar 50% >>

Tijdelijke korting tot uitverkocht

Claim uw 50% korting
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit We ondersteunen al onze producten met een volledige geld-terug-garantie.
  • Probleemloos retourneren Als u niet 100% tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 30 dagen retourneren voor een volledige terugbetaling.
p