TOT 50% KORTING

"Renoveer de muur volledig en los meerdere muurproblemen tegelijk op.ik raad het aan"

--Mark B.

BESTE KEUZE VOOR HET REINIGEN VAN GRAFFITI, SCHIMMEL EN VOETAFDRUKKEN OP DE MUUR

ONMIDDELLIJK VAN KRACHT

MEERKLEURIG OPTIONEEL

SNELDROGEND

GEMAK

Verkoopprijs terug naar € 12,99 na einde verkoop

  • ✨EENVOUDIGE CONSTRUCTIE:wordt geleverd met een schraper, kan gelijkmatig worden aangebracht, open het deksel, hoeft niet te worden ingezet, gemakkelijk te schilderen en gemakkelijk glad te maken, meisjes kunnen ook gemakkelijk bouwen.
  • ✨KRACHTIG:waterdicht en vochtbestendig, alkalibestendig anti-schimmel, lakpasta schraper drie in één, stevige hechting, sneldrogend, sterke hechting, geen scheuren, geen poeder, geen afbladderen, bespaart moeite .
  • ✨GEZONDHEID EN VEILIGHEID:Het gebruik van milieuvriendelijke grondstoffen, onschadelijk voor de mens, doet geen pijn aan de huid, geen penetrante geur, formaldehyde detectie gekwalificeerd.

Het scenario van het product

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

1 stuk

15% KORTING€12,99€15.28

KLEUR

2 stuk

45% KORTING€16.99€30.89

KLEUR
BESTSELLER

3 stuk

50% KORTING€22.99€45.98

KLEUR

Klanten die kochten Rollende borstel voor muurreparatie

STERK AANBEVOLEN

MAART 2, 2023

Ik heb het gebruikt om een deel van mijn plafond opnieuw te schilderen en het bedekte het perfect. Misschien een beetje schuren als je wilt dat het perfect glad is, maar eerlijk gezegd was het meteen geweldig.

DE MOEITE WAARD OM TE KOPEN

APRIL 14, 2023

Het werkte geweldig. Ik had een vlek en vlekken op de badkamerdeur, en ik kon het niet verwijderen door over te schilderen. Ik heb ook tevergeefs een magische gum (Mr. Clean) gebruikt. Dus dit kleine spul werkte als een magie en ik kan niet gelukkiger zijn.

TEVREDEN SERVICE

KUNNEN 19, 2023

Ik heb dit gekocht om enkele gaatjes en zwarte vlekken op mijn muur te bedekken. Deed het werk perfect en was heel gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken en heeft meestal maar één laag nodig!

SPECIALE PROMO NU AANBIEDING!

BESTEL VANDAAG EN ONTVANG 50% KORTING

Deze korting is slechts tijdelijk geldig.

Ik wil het nu kopen!
  • Gegarandeerd hoge kwaliteitWe maken een back-up van al onze producten met een volledige geld-terug-garantie.
  • Retourneren zonder gedoeAls je niet 100% tevreden bent met je bestelling, stuur deze dan binnen 30 dagen terug voor een volledige terugbetaling.
p