Gratis verzending vanaf € 34,99

PROFESSIONELE 4-TRANS MESSENSLIJPER

 • VEELZIJDIGE COMPATIBILITEIT

  Geschikt voor een breed scala aan messensoorten, waaronder koksmessen, gekartelde messen en universeelmessen, waardoor uw hele collectie scherp blijft.

 • ANTISLIP BASIS

  De slijper is voorzien van een veilige antislipbasis, waardoor hij stabiel blijft tijdens gebruik en de veiligheid in uw keuken wordt vergroot.

 • ERGONOMISCHE HANDGREEP

  De ergonomische handgreep is ontworpen met het oog op gebruikerscomfort en biedt een comfortabele en veilige grip voor efficiënt slijpen.

 • DUURZAME BOUW

  Deze slijper is gebouwd om lang mee te gaan en is gemaakt van hoogwaardige materialen en is een essentieel hulpmiddel om uw messen jarenlang te onderhouden.

 • RUIMTEBESPAREND ONTWERP

  Dankzij het compacte en strakke ontwerp kun je hem gemakkelijk opbergen in je keukenla of op het aanrecht, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de soorten messen

Onze slijper is compatibel met een breed scala aan messen, van koksmessen tot gekartelde messen en universele messen. Houd uw gehele messencollectie in onberispelijke staat.

Uw veiligheid staat voorop

Daarom hebben we onze slijper uitgerust met een antislipbasis, die zorgt voor stabiliteit tijdens het gebruik. Zeg vaarwel tegen wiebelen en uitglijden, en hallo tegen veilig en efficiënt slijpen.

KIES EEN KLEUR DIE JE WILT!

HETE VERKOOP

1 STUK

50% KORTING

17.7K Recensies

€37,98€18,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTE VERKOPER

2 STUKS

50% KORTING

17.9K Recensies

€57,98€28,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

3 STUKS

50% KORTING

17.9K Recensies

€73,98€36,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

1 STUK

2 STUKS

3 STUKS

Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben met deze messenslijper! Als iemand die al tientallen jaren kookt, heb ik verschillende puntenslijpers gebruikt, maar deze is heel anders. Mijn messen zijn nu vlijmscherp en ik ben dol op de veelzijdigheid die ze bieden, van koksmessen tot gekartelde messen, hij kan ze allemaal feilloos verwerken.

Veiligheid is voor mij een topprioriteit in de keuken, en deze puntenslijper levert dat op. De antislipbasis is een briljante toevoeging. Geen zorgen meer over ongelukken tijdens het slijpen van mijn messen. Het is een must-have voor iedereen die serieus bezig is met koken.

Ik woon in een klein appartement met beperkte keukenruimte, en het compacte ontwerp van deze slijper is een redder in nood. Hij past perfect in mijn lade en ik kan hem gemakkelijk pakken wanneer ik hem nodig heb. De ergonomische handgreep maakt het slijpproces bovendien moeiteloos.