Gratis verzending vanaf €34,99

1h 32m 55s

Bent u bang dat uw vloer beschadigd raakt?

 • 360 graden rotatie

  deze zelfklevende universele wielen bieden een soepele en moeiteloze rotatie van 360 graden, waardoor het gemakkelijk is om zware meubels of apparaten in elke richting te verplaatsen.

 • Sterke lijm

  de wielen worden geleverd met een hoogwaardige zelfklevende achterkant die een veilige en langdurige bevestiging aan uw meubels of apparatuur garandeert.

 • Vloerbescherming

  Ontworpen met zachte, niet-markerende rubberen wielen, beschermen ze uw vloeren tegen slijtage, krassen en schade tijdens beweging.

 • Eenvoudige installatie

  de zelfklevende achterkant maakt de installatie een fluitje van een cent. Trek eenvoudig de beschermfolie eraf en plak de wielen op uw meubels of apparatuur.

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde installaties.

Trek gewoon de beschermfolie eraf en plak de wielen op uw meubels of apparatuur - zo simpel is het!

Of u nu uw woonkamer opnieuw inricht of kantoorapparatuur verplaatst

Onze zelfklevende universele wielen bieden de mobiliteit en het gemak die u nodig heeft.

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HOT TREND

4 ST

30% KORTING

17.7K Anmeldelser

€15,7€10,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HOT TREND

12 ST

40% KORTING

18.2K Anmeldelser

€31,65€18,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTE VERKOPER

20 ST

50% KORTING

17.9K Anmeldelser

€49,98€24,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

20 ST

BESTE VERKOPER

4 ST

12 ST

Deze zelfklevende universele wielen zijn een game-changer voor iedereen die zich zorgen maakt over het beschermen van hun vloeren. De zachte, niet-markerende rubberen buitenkant zorgt ervoor dat uw vloeren onberispelijk blijven, vrij van lelijke vlekken of krassen. De installatie is een fluitje van een cent: verwijder eenvoudigweg de beschermfolie en plak ze op uw meubels – zo eenvoudig is het!

Zeg vaarwel tegen het gedoe van ingewikkelde installaties! Met zelfklevende universele wielen kunt u moeiteloos de mobiliteit van uw meubels of apparatuur vergroten. De hoogwaardige zelfklevende achterkant zorgt voor een sterke en langdurige bevestiging, terwijl de rotatiefunctie van 360 graden het verplaatsen van zware voorwerpen in elke richting een fluitje van een cent maakt. Bovendien zullen uw vloeren u dankbaar zijn voor de extra bescherming tegen slijtage en schade.

Zelfklevende universele wielen zijn de perfecte metgezellen voor het herschikken van meubels of het verplaatsen van kantoorapparatuur. Deze wielen bieden het gemak en de veelzijdigheid die u nodig heeft. Ervaar de vrijheid van 360 graden rotatie en de gemoedsrust dat uw vloeren onberispelijk blijven dankzij de zachte, niet-markerende rubberen wielen. Eenvoudige installatie, vloerbescherming en mobiliteit – alles in één pakket!

p