Mis onze promotie niet - tot 50% korting

Anti-vibratie wasmachine-ondersteuning

 • Stil en geruisloos

  Minder geluid en trillingen voor rustig wassen - geniet van een stille waservaring.

 • Kwaliteit materialen

  Deze mat is gemaakt van duurzaam rubber van autobandenkwaliteit en garandeert jarenlang betrouwbare service, zelfs onder zware apparaten.

 • Eenvoudig optillen van apparaten

  Plaatst uw wasmachine en droger op een handige manier zodat u er gemakkelijk onder kunt schoonmaken, en is universeel aanpasbaar aan verschillende apparaten.

 • Veelzijdige bescherming

  Deze multifunctionele mat is geschikt voor wasmachines, koelkasten, meubels en meer, met een indrukwekkend draagvermogen van 2,5 ton.

 • Moeiteloze installatie

  De eenvoudige bevestiging van de pad zorgt voor een stabiele, vochtbestendige basis die verschuiven of glijden voorkomt zonder dat er lijm nodig is, waardoor de installatie eenvoudig is.

Universele veelzijdigheid voor al uw apparaten

Niet beperkt tot slechts één gebruik: het is uw go-to-oplossing voor al uw huishoudelijke apparaten. Of je nu je wasmachine, koelkast, meubels, droger, bank, tafel of bed wilt beschermen, met deze multifunctionele mat zit je goed.

 • Ruisonderdrukkingstechnologie

  Ervaar een rustige wasomgeving met onze geavanceerde geluidsreductietechnologie, die trillingen minimaliseert en een stille waservaring biedt.

 • Duurzaamheid van industriële kwaliteit

  Onze wasmat is gemaakt van hoogwaardig rubber van autobandkwaliteit en is gebouwd om lang mee te gaan. Het is ontworpen om jarenlang wassen en drogen te doorstaan zonder slijtage.

 • Universele pasvorm

  Onze wasmat is ongelooflijk veelzijdig en compatibel met verschillende apparaten, waaronder wasmachines, koelkasten, trolleys, drogers, banken, tafels en bedden.

 • Moeiteloze installatie

  Het installeren van onze mat is een fluitje van een cent. Bevestig eenvoudigweg een pad aan elke buis en plaats uw machine terug op de basis of standaard.

Ervaar een transformatie met onze wasmat

Zeg vaarwel tegen luidruchtige, wankele wasdagen en het karwei om onder apparaten schoon te maken. Onze wasmat brengt rust, stabiliteit en gemak in uw wasroutine en transformeert uw thuisomgeving ten goede.

KÖP MER, SPARA MER!

HETE VERKOOP

1 SET (4 STUKS)

50% KORTING

17,5K Recensies

€35,99€17,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTSELGER

2 SETS (8 STUKS)

50% KORTING

18,1K Recensies

€55,99€27,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

3 SETS (12 STUKS)

50% KORTING

17,4K Recensies

€69,99€34,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

1 SET (4 STUKS)

2 SETS (8 STUKS)

3 SETS (12 STUKS)

Wat onze klanten zeggen

4.8

Van 5.0
Algemene
beoordeling
98%
van de klanten zei dat ze opnieuw zouden kopen g Finebay aanbevelen aan anderen

Het installatieproces was een fluitje van een cent en het maakte echt zijn belofte waar om verschuiven of glijden te voorkomen. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die zijn wasruimte-ervaring wil verbeteren.

Ik kan niet uitdrukken hoeveel ik de stilte in mijn wasruimte nu waardeer, allemaal dankzij deze wasmat. Dankzij het ongelooflijke draagvermogen hoef ik me geen zorgen meer te maken dat mijn zware apparaten schade veroorzaken.

De veelzijdigheid van deze mat is een groot pluspunt. Hij past perfect onder mijn wasmachine, droger en zelfs mijn koelkast. De gemoedsrust die je krijgt als je weet dat mijn apparaten stabiel en veilig zijn, is van onschatbare waarde.

p