Mis onze promotie niet - tot 50% korting

1h 32m 55s

👻 Maak je klaar om te achtervolgen en achtervolgd te worden met onze Halloween Horror Party Tattoo Stickers!

 • 🎃 Assortiment angstaanjagende ontwerpen

  onze collectie bevat een verscheidenheid aan huiveringwekkende ontwerpen, van griezelige wezens tot spookachtige symbolen. Er is iets dat bij elk Halloween-thema en kostuum past.

 • 💀 Eenvoudige applicatie

  applicatie is een fluitje van een cent! Knip gewoon de gewenste tatoeage uit, breng een vochtige doek aan en kijk hoe het griezelige ontwerp op je huid wordt overgebracht. Geen rommel, geen gedoe.

 • 🦇 Veilig en huidvriendelijk

  onze tatoeages zijn gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige inkt die zacht is voor je huid. Ze zijn veilig voor alle leeftijden, dus zelfs de kleine geesten en goblins kunnen meedoen.

 • 🌙 Langdurig

  deze tatoeages zijn niet bang voor een beetje angstaanjagend plezier. Ze blijven tijdens je hele Halloween-feest en daarna zitten. Verwijder ze eenvoudig als het feest voorbij is.

 • 🕷️ Veelzijdig gebruik

  niet alleen voor de huid! Wees creatief en pas deze tatoeages toe op pompoenen, decoraties of feestartikelen voor een griezelig gecoördineerde look.

Deze huiveringwekkende tijdelijke tatoeages zijn de perfecte aanvulling op je Halloweenfeest.

Van slechte heksen tot spookachtige geesten, ons assortiment ontwerpen tilt je kostuum en decoraties naar een hoger niveau van griezeligheid.

Deze tatoeages zijn gemakkelijk aan te brengen en zacht voor je huid en zijn een hit bij feestgangers van alle leeftijden.

Onze Halloween Horror Party-tattoostickers zijn een must-have accessoire voor je festiviteiten op 31 oktober.

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HETE VERKOOP

MOND (12 STUKS)

50% KORTING

17.7K Recensies

€37,98€18,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

LITTEKEN (30 STUKS)

50% KORTING

18.2K Recensies

€35,98€17,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

LITTEKEN (16 STUKS)

50% KORTING

17.9K Recensies

€39,98€19,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

MOND (12 STUKS)

LITTEKEN (30 STUKS)

LITTEKEN (16 STUKS)

Wat onze klanten zeggen

Ik bestelde deze Halloween Horror Party-tattoostickers en ze waren een absolute hit op mijn feest! De ontwerpen zijn zo griezelig en cool en ze bleven de hele nacht zitten. Beveel het ten zeerste aan voor een griezelige Halloween-sfeer! 🎃

Deze tattoo-stickers zijn een must-have voor Halloween-liefhebbers! Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en veilig voor iedereen, en de verscheidenheid aan ontwerpen is fantastisch. Bovendien is het een briljant idee dat je ze voor decoraties kunt gebruiken. Mijn Halloween-opstelling heeft er nog nooit zo griezelig uitgezien!

Ik kon het niet laten om deze Halloween-tattoostickers te kopen, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Ze voegden een extra laagje griezeligheid toe aan mijn kostuum, en dat bleef het hele feest zo. Het assortiment ontwerpen is indrukwekkend en de eenvoudige toepassing maakt het stressvrij. Mis deze niet voor jouw Halloweenfeest!

p