Mis onze promotie niet - Tot 50% korting

1h 32m 55s

DROMEN IN EEN FLES BOEKENLEGGERSET

Deze kaarten zijn perfect om een ​​vleugje eigenzinnigheid en schoonheid toe te voegen aan uw speciale momenten, of u nu oprechte berichten verzendt, dromerige plakboeken maakt of gewoon uw diepste verlangens uitdrukt.

 • Slank en lichtgewicht

  Onze bladwijzers zijn ontworpen om slank en licht te zijn en passen bij elk leesmateriaal, van romans tot dikke schoolboeken.

 • Multifunctionele paginamarkeringen

  Naast bladwijzers dienen deze ook als stijlvolle paginamarkeringen voor tijdschriften, notitieboekjes en planners.

 • Doordacht cadeau-idee

  een uniek en attent cadeau voor boekenliefhebbers, schrijvers en iedereen die de delicate uitstraling van droogbloemen waardeert.

 • Hoogwaardige materialen

  ze zijn gemaakt van gecomprimeerde synthetische plantenmonsters en bieden helderheid, duurzaamheid en waterdichte eigenschappen voor langdurig gebruik.

Ze zijn niet beperkt tot het vasthouden van gedroogde bloemen; Ze bieden ook plaats aan andere decoratieve voorwerpen, zoals kleurrijk papier, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn voor het decoreren van kamers, het maken van plakboeken of het maken van unieke cadeaus.

Dreams in a Bottle is een verzameling van vier sets, elk met vier unieke ontwerpen, met vijf kaarten per ontwerp, wat resulteert in een totaal van 20 prachtige kaarten in elke set. Ontdek de betoverende thema's van 'Wandering by the Waves', 'As You Wish', 'Innocent Romance' en 'Heart's Desire'. Deze kaarten zijn perfect om een ​​vleugje eigenzinnigheid en schoonheid toe te voegen aan uw speciale momenten, of u nu oprechte berichten verzendt, dromerige plakboeken maakt of gewoon uw diepste verlangens uitdrukt.

KIES JE FAVORIETE PATRONEN

*De decoratieve items die op de kaarten in de afbeelding worden weergegeven, zijn alleen ter referentie en zijn niet inbegrepen in het pakket.

HETE VERKOOP

Dwalen langs de golven

50% KORTING

17.7K Recensies

€ 29,99€ 14,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

Zoals je wenst

50% KORTING

18.1K Recensies

€ 29,99€ 14,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

Onschuldige romantiek

50% KORTING

18.3K Recensies

€ 29,99€ 14,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

Hartsverlangen

50% KORTING

18.9K Recensies

€ 29,99€ 14,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

Dwalen langs de golven

Zoals je wenst

Onschuldige romantiek

Hartsverlangen

Wat onze klanten zeggen

Ik ben absoluut dol op de 'Dreams in a Bottle'-collectie! Als fervent scrapbooker hebben deze kaarten een grillig en romantisch tintje aan mijn projecten toegevoegd. Door de verscheidenheid aan ontwerpen in elke set kan ik creatief aan de slag en dierbare herinneringen prachtig vastleggen.

Het was zo'n heerlijke bandervaring om mijn kinderen bloemen te laten plukken en die bloemen vervolgens in deze kaarten te persen. 'Dreams in a Bottle'-kaarten zijn perfect om onze buitenavonturen vast te leggen en samen blijvende herinneringen te creëren.

Ik gebruik 'Dreams in a Bottle'-kaarten om oprechte handgeschreven notities en cadeaus voor vrienden en familie te maken. De charmante ontwerpen, vooral 'Innocent Romance', voegen een vleugje elegantie toe aan mijn berichten, waardoor ze echt speciaal worden.

p