Mis onze promotie niet - Tot 50% korting

1h 32m 55s

Verander gewone nachten in kosmische avonturen met onze sterrennachtlampprojector.

 • Nachtlampprojector met afstandsbediening

  Schakel het nachtlampje vrijelijk in/uit, verander het lichteffect, pas de helderheid aan, vertraag of versnel het LED-licht. Gebruik een verscheidenheid aan kleuren en sterren om elke ruimte te transformeren en ervoor te zorgen dat jij en je gezin zich thuis voelen als een comfortabele en ontspannende reisruimte.

 • Instelbaar ademlicht en snelheid

  Speciale modus voor ademlicht. Het licht kan geleidelijk worden opgehelderd en vervolgens geleidelijk worden gedimd. Niet alleen kan de helderheid en snelheid van de LED-lampjes worden aangepast, maar ze kunnen ook kloppen op het ritme van de muziek.

 • Afstandsbediening en timer

  Dit nachtlampje heeft een timerfunctie, je hoeft hem niet handmatig uit te zetten. U kunt de automatische uitschakeltijd instellen op 0,5 uur, 1 uur, 1,5 uur, 2 uur, 3 uur, afhankelijk van uw behoeften. De afstandsbediening beschikt over alle functies om te bedienen, waaronder de automatische voortgangsmodus, de ademhalingsmodus, de stembedieningsmodus, het aanpassen van de snelheid en helderheid en het instellen van de timer.

 • Comfortabel effect

  U kunt het projectie-effect aanpassen door de helderheid en snelheid te regelen. Het rustgevende aurora-effect kan in elke kamer een ontspannende omgeving creëren die perfect aansluit bij uw milieubehoeften. Het kan voor u een ontspannen en comfortabele sfeer creëren voordat u naar bed gaat, zodat uw kinderen en familie van een comfortabele slaap kunnen genieten.

 • Multifunctionele sterrenprojector

  Perfect voor slaapkamerdecoratie, feestverlichting en interieurdecoratie. Perfect voor familiebijeenkomsten, ontspanning op kantoor, nachtverlichting, romantische diners en meer. Ideaal voor verjaardagen, jubilea of ​​kerstcadeaus.

Sterrenhemel nachtlampje projector

Laat onze sterrenhemel-nachtlampprojector uw ruimte beschilderen met de betoverende schoonheid van het heelal.

 • Gemak van installatie en draagbaarheid

  De licht-in-het-donker-projector is zo ontworpen dat hij eenvoudig te installeren is en geschikt is voor gebruikers van alle leeftijden. Het compacte formaat en het lichtgewicht ontwerp verbeteren de draagbaarheid, waardoor u in elke kamer of locatie een magische sfeer kunt creëren.

 • Gemakkelijke bediening

  Er bevinden zich 3 knoppen aan de voorkant met de labels A, B en C. A - gele lichtmodusknop, kan het gele licht aan en uit zetten, B - bladert door de kleuropties, en C - schakelt de roterende bewegingsoptie in en uit . Voeding via 4 x AAA-batterij (niet meegeleverd) of USB-kabel.

 • Kindvriendelijk ontwerp

  De glow-in-the-dark-projector heeft zacht licht en een rustige projectie, perfect voor de kinderkamer. Het kan de angst voor het slapengaan helpen verlichten en een rustgevende omgeving creëren die bevorderlijk is voor een goede nachtrust.

 • Slaap onder een deken van sterren

  De projector brengt de verhaaltjes voor het slapengaan van kinderen tot leven. De schittering in hun ogen terwijl ze de geprojecteerde sterrenbeelden verkennen, is van onschatbare waarde.

 • Geweldige cadeaus voor speciale dagen

  Deze sterprojectielamp is het perfecte verjaardagscadeau, kerstcadeau, Thanksgiving-cadeau, jubileumcadeau en housewarmingcadeau. Gebruikt in huis-, slaapkamer- en kinderkamerinrichting.

Waarom een ​​sterrenhemel-nachtlichtprojector? gebruiken?

Deze projector is een gamechanger. Kalmerende projecties en zachte geluiden wiegen je in slaap. Het is alsof je een stukje van het universum naast je bed hebt.

KIES EEN KLEUR DIE JE WILT!

BESTSELLER

ROZE

50% KORTING

27.7K Recensies

€45,99€22,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTSELLER

ZWART

50% KORTING

28.6K Recensies

€45,99€22,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTSELLER

ZWART EN WIT

50% KORTING

26.5K Recensies

€45,99€22,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTSELLER

WIT

50% KORTING

25.6K Recensies

€45,99€22,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

BLAUW

50% KORTING

21.7K Recensies

€45,99€22,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

PURPER

50% KORTING

23.6K Recensies

€45,99€22,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

GROEN

50% KORTING

24.6K Recensies

€45,99€22,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

ROZE

BESTSELLER

ZWART

BESTSELLER

ZWART EN WIT

BESTSELLER

WIT

BESTSELLER

BLAUW

PURPER

GROEN

Wat onze klanten zeggen

4.8

Van 5.0
Algemene
beoordeling
98%
van de klanten zei dat ze opnieuw zouden kopen g Finebay aanbevelen aan anderen

Ik was eerst sceptisch, maar de Starry Sky Night Light Projector overtrof mijn verwachtingen. Het is een betoverende toevoeging aan mijn meditatieruimte. De veranderende kleuren en rustgevende projecties creëren een sfeer van sereniteit.

Jessica M.

Dankzij deze projector is de angst van mijn dochter in het donker verdwenen. Ze is betoverd door de sterren en sterrenbeelden die op haar plafond worden geprojecteerd. Het is een briljante manier om kinderen te troosten tijdens het slapengaan.

Carlos R.

Ik organiseer graag sterrenkijkfeesten en deze projector heeft de ervaring naar een geheel nieuw niveau getild. Mijn vrienden waren onder de indruk van de realistische projecties, waardoor onze bijeenkomsten echt magisch werden.

Sophia K.

Omdat ik een langeafstandsrelatie had, heb ik deze projector aan mijn partner geschonken. Nu kunnen we samen 'virtuele' sterrenkijkavonden delen, waar we ook zijn. Het heeft ons op een unieke manier dichter bij elkaar gebracht.

David B.

p