Mis onze promotie niet - Tot 50% korting

FLEXIBELE AFVOERGEREEDSCHAP SNAP Trechter

 • Handig丨Multifunctioneel丨Stevig en duurzaam

  Ingebouwde filter om penetratie te voorkomen en duurzaam. De katheter kan worden uitgerekt en gebogen. Niet gemakkelijk te breken, sterke flexibiliteit, anti-corrosie.

 • Perfecte brede opening met klikontwerp

  Met een brede hals en brede uitloop waardoor vloeistoffen snel kunnen worden gevuld zonder te morsen, is het flexibele aftapgereedschap met Snap-ontwerp ideaal voor het aftappen van olie, benzine en andere vloeistoffen uit auto's, vrachtwagens, motorfietsen, ATV's, industriële apparatuur, gazonuitrusting en vorkheftrucks .

 • Duizenden keren opnieuw vormgeven en hergebruiken

  Vorm, vorm en creëer de perfecte aangepaste trechter. Duizenden keren opnieuw gebruiken. Randen kunnen rond filters of afvoeren worden gegoten om een ​​lekvrije afdichting te creëren, olie van motoren, frames en omliggende onderdelen te houden en geen rommel te verversen.

 • Breed toepassingsgebied

  Naast het aftappen en vullen van vloeistoffen kan het flexibele aftaphulpmiddel worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder het afleiden van water dat uit een pijp druppelt, het vullen van vogelvoeders en het vullen van kunstmestcontainers. De mogelijke toepassingen zijn eindeloos!

 • Opvouwbaar en zeer compatibel

  Eenvoudig schoon te vegen, plat op te bergen en op te rollen, zodat hij in elke gereedschapskist past. Werkt bij temperaturen van -30F° tot 425F°, zeer compatibel met gewone autovloeistoffen, u hoeft het alleen maar opnieuw vorm te geven en opnieuw en opnieuw te gebruiken.

HET PERFECTE GEREEDSCHAP OM OLIE TE GELEIDEN

vloeistoffen rechtstreeks in de pan voor gegarandeerd probleemloos verversen van olie en vloeistoffen.

 • Meerdere toepassingen

  De multifunctionele olietrechter is gemaakt van corrosiebestendig, oliebestendig en duurzaam plastic. De chemicaliënbestendige constructie van polyethyleen maakt deze trechter ideaal voor brandstof, kerosine, motorolie, koelvloeistof en benzine.

 • Handig in gebruik

  De multifunctionele olietrechter is lichtgewicht, draagbaar en altijd goed voor onverwachte activiteiten in het voertuig. ? Dankzij het anti-mors- en anti-spatontwerp is het een algemeen en regelmatig gebruik voor alle machinewerkzaamheden. Eenvoudige bediening, eenvoudige uitvoering en zorgeloze bediening.

 • Bespaart tijd

  Versnelt taken zoals persen, gieten en trechteren.

 • Flexibel materiaal

  Hiermee kunt u de trechter zo vormgeven dat deze in verschillende containers en hoeken past.

 • Ruimtebesparend

  Neemt minimale opslagruimte in beslag vanwege het flexibele karakter.

Probeer het nu en zie hoe het zich in elke vorm vormt.

KIES EEN KLEUR DIE JE WILT!

HETE VERKOOP

1 STUKS

50% KORTING

26.8K Anmeldelser

€19.98€9.99
KLEUR :
Bestel nu
Secured and Encrypted

BESTSELLER

3 STUKS

50% KORTING

45.8K Anmeldelser

€37.98€18.99
KLEUR :
Bestel nu
Secured and Encrypted

HETE VERKOOP

5 STUKS

50% KORTING

23.8K Anmeldelser

€51.98€25.99
KLEUR :
Bestel nu
Secured and Encrypted

3 STUKS

KLEUR :

1 STUKS

KLEUR :

5 STUKS

KLEUR :

Wat onze klanten zeggen

4.8

Van 5.0
Algemene
beoordeling
98%
van de klanten zei dat ze opnieuw zouden kopen g Finebay aanbevelen aan anderen

Deze flexibele aftaptool met kliktrechter is een absolute game-changer! Ik bedoel, serieus, het is het antwoord op al mijn olieverversingsgebeden. Geen rommelig morsen en geklungel meer met gewone trechters. Het vormt zich in elke vorm die ik nodig heb, en dat ingebouwde filter is een geniale toets. 5/5 sterren!

Laat me je vertellen, mensen, dit flexibele afvoerhulpmiddel is de knie van de bij. Hij is zo stevig en flexibel dat hij bijna lacht als hij met harde vloeistoffen wordt geconfronteerd. En die brede opening met het klikontwerp? Puur genie! Geen verspilde olie of gemorste olie meer op mijn garagevloer. Dit ding is een redder in nood.

Ik kon niet geloven hoe veelzijdig deze tool is. Ik heb hem uiteraard gebruikt voor het olie verversen, maar ook voor allerlei andere klusjes in huis. Het is als een Zwitsers zakmes voor vloeistoffen! En het feit dat hij opvouwbaar is en zeer compatibel is met verschillende temperaturen en vloeistoffen? Nou, dat is gewoon de kers op de taart.

Als u op zoek bent naar een multifunctionele trechter waarmee u tijd bespaart, hoeft u niet verder te zoeken. Dit ding is een game-changer voor iedereen die aan auto's werkt of gewoon een betrouwbare trechter nodig heeft voor verschillende taken. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe handig het is in gebruik en hoe het mijn leven gemakkelijker maakt. Sterk aanbevolen!