Mis onze promotie niet - Tot 50% korting

1h 32m 55s

AUTO ANTISLIPMAT MET TELEFOONHOUDER

 • Antislipbasis

  dit antislip-telefoonkussentje op het autodashboard valt er niet af, ook al wordt het geschud. Het kan voorkomen dat de telefoon krast, stoot of wegvliegt tijdens een noodstop, een noodstop of een scherpe bocht.

 • Vrije rotatie

  de houder voor de mobiele telefoon op het antislipkussen kan 360° vrij worden gedraaid, of het nu een horizontaal scherm of een verticaal scherm is, hij kan naar wens worden aangepast om aan verschillende kijkhoeken te voldoen.

 • Tijdelijk parkeernummer en rotatie verborgen

  driedimensionaal vergrotingsnummer. Uitgerust met 0-9 cijfers om een ​​mobiel telefoonnummer te vormen, wat handig is voor parkeren en contact. Kentekenplaten kunnen worden verborgen en weergegeven. Als u uw telefoonnummer niet gebruikt, kunt u dit om privacyredenen verbergen.

 • Hoogwaardig materiaal

  het antislipkussen is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal met sterke hechting en geen andere schadelijke hechtingsbevorderaars. Het is wasbaar, herbruikbaar, recyclebaar en hittebestendig.

ONTVANG NU 50% KORTING
WINKEL NU

30 dagen geld-terug-garantie

Ben je het beu dat dingen die voortdurend langs de middenconsole naar beneden glijden?

Houd uw spullen georganiseerd en veilig tijdens het rijden met onze autobeugel antislipmat. Deze innovatieve mat is ontworpen om uw spullen veilig op hun plaats te houden, zodat ze niet kunnen verschuiven en afleiding kunnen veroorzaken terwijl u onderweg bent.

 • Houd uw essentiële spullen binnen handbereik

 • Voorkom dat voorwerpen wegglijden en glijden

 • Zorg voor een veiligere en meer georganiseerde rijervaring

ONTVANG NU 50% KORTING
WINKEL NU

30 dagen geld-terug-garantie

Upgrade het interieur van uw auto met onze autobeugel antislipmat.

Geniet elke keer dat u op pad gaat, van een nettere en gemakkelijkere reis.

ONTVANG NU 50% KORTING
WINKEL NU

30 dagen geld-terug-garantie

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HETE VERKOOP

1 stuk

30% KORTING

17.7K Anmeldelser

€ 28,59€ 19,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

BESTE VERKOPER

3 stuks

40% KORTING

18.2K Anmeldelser

€ 54,99€ 32,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

5 stuks

50% KORTING

17.9K Anmeldelser

€ 91,99€ 45,99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

1 stuk

3 stuks

BESTE VERKOPER

5 stuks

Wat onze klanten zeggen

Het is alsof ik een persoonlijke telefoonbeschermer op mijn dashboard heb. Hoe ruw de weg ook wordt, mijn telefoon blijft eraan hangen alsof hij vastgelijmd is en beschermt hem tegen stoten, krassen of plotseling opstijgen tijdens noodstops en scherpe bochten.

Het is superhandig als ik mijn contactgegevens met iemand moet delen. Met deze cijfers is het instellen van een mobiel telefoonnummer voor parkeren of noodsituaties kinderspel. En als ik klaar ben, kan ik mijn nummer verbergen voor extra privacy.

Noodremmen was vroeger een nachtmerrie voor mijn telefoon. Maar nu niet meer! Hierdoor blijft mijn telefoon veilig op zijn plaats, hoe plotseling de stop of scherpe bocht ook is. Het is als een veiligheidsgordel voor mijn telefoon en andere dingen.

p