Mis onze promo niet - Tot 50% KORTING - Het loopt binnenkort af!

Organische krijtverf tekenset voor kinderen

Veiligheid en gemak

Duurzaamheid en duurzaamheid

Geschiktheid, verschillende kleuren

Eén hebben is gelijk aan veel hebben

Deze Organic Crayon Paint Drawing Kit kan op verschillende manieren worden gebruikt en kan in verschillende scenario's worden gebruikt. Herdenk geliefde jeugdherinneringen aan kleuren met dit klassieke kleurpotlood. de kleuren zijn helder, de dekking is sterk en de afbeelding heeft de textuur van een olieverfschilderij.

Gemaakt van veiligheidsmateriaal

Waarom kiezen voor deze Organic Crayon Paint Drawing Kit

Deze Organic Paint Drawing Set for Kids is gemaakt met organische kleurtechnologie met natuurlijke biologische ingrediënten, veilig voor kinderen. geeft geen vlekken op de handen en is gemakkelijk schoon te maken.

Ontworpen in een boonvorm die gemakkelijk vast te houden is. Het flexibele ontwerp zorgt voor duurzaamheid voor kleurpotloden. Barst of schilfert niet zoals andere producten.

Hvorfor velge dette organiske tegnesettet for fargestiftmaling

KIES DE SET DIE BIJ JOU PAST!

Best verdi

12 KLEUREN

35 % KORTING

18.2K beoordelingen

€30,99€19,99
Winkel nu
Beveiligd en versleuteld

Best verdi

18 KLEUREN

40 % KORTING

18.1K beoordelingen

€39,99€23,99
Winkel nu
Beveiligd en versleuteld

Best verdi

24 KLEUREN

50% KORTING

17.9K beoordelingen

€51,99€25,99
Winkel nu
Beveiligd en versleuteld

Best verdi

36 KLEUREN

60 % KORTING

17.8K beoordelingen

€69,99€27,99
Winkel nu
Beveiligd en versleuteld

✨Best verdi✨

12 KLEUREN

✨Best verdi✨

18 KLEUREN

24 KLEUREN

36 KLEUREN

Mooi kleurontwerp, 12/18/24/36 kleuren in een verscheidenheid Geschikt voor alle leerbehoeften. Van kleuren tot tekenen of schetsen.

Geweldige cadeaus voor kunstpakketten voor kerstcadeaus, verjaardagscadeaus, kinderdagen, paasdag, nieuwjaar, terug naar schoolbenodigdheden. het kan worden gebruikt voor meerdere realisaties, zoals vlak coaten, kleurmenging, oververven, stippelen, krassen, olie-waterscheiding, enz.

Ongeveer Finebay

Na een prachtig ontwerp door professionals, produceren we praktische en effectieve uitgebreide producten, waaronder bouwgereedschap, huishoudelijk gereedschap, elektronische accessoires, sportaccessoires, enzovoort. Onze producten zijn speciaal ontworpen om voor iedereen gemakkelijk in gebruik te zijn. We produceren alleen producten met materialen van de hoogste kwaliteit die specifiek zijn doorgelicht op duurzaamheid en functionaliteit.

Finebay heeft meer dan 64.000 positieve recensies!

Kijk wat klanten te zeggen hebben over hun ervaring met de Organic Crayon Paint Drawing Kit

4,8

van de 5,0
Algemene
beoordeling
98%
van de klanten zei dat ze opnieuw zouden kopen en Finebay zouden aanbevelen aan anderen.

Mijn meisjes zijn dol op deze kleurpotloden. Ze zijn ontworpen in een boonvorm die gemakkelijk vast te houden is. Flexibel ontwerp zorgt voor duurzaamheid voor kleurpotloden. Barst of schilfert niet zoals andere producten.

Omar C.

Ik hou hiervan! Mooi kleurontwerp, 24 kleuren in een variëteit, ze zijn geschikt voor mijn leerbehoeften. Van kleuren tot tekenen of schetsen.

John F.

Ik heb het aan mijn kinderen gegeven als verjaardagscadeau. Ze vinden het erg leuk om deze verfkits te gebruiken. De kleuren zijn helder, de dekking is sterk en de afbeelding heeft de textuur van een olieverfschilderij.

Eva M.

p