Mis onze promotie niet - tot 50% korting

1h 32m 55s

DRAAGBARE PILLENAFNEMER

Laat medicatiemanagement u niet meer stressen. Ervaar vandaag nog het gemak en de organisatie van onze draagbare pillenafnemer!

 • Gemakkelijke organisatie

  Met meerdere compartimenten helpt onze pillendoos je om je medicijnen voor de hele week te organiseren, zodat je nooit een dosis mist.

 • Veilig en draagbaar

  Het stevige en compacte ontwerp houdt uw pillen veilig en maakt het gemakkelijk mee te nemen in uw tas of broekzak, zodat u uw medicijnen onderweg kunt meenemen.

 • Duidelijk deksel

  Dankzij het transparante deksel kunt u snel zien of u uw medicijnen voor die dag heeft ingenomen, zodat u op de hoogte blijft van uw gezondheidsregime.

 • Veelzijdig gebruik

  Perfect voor dagelijkse pillen, vitamines, supplementen en meer. Het is een ideale oplossing voor senioren, reizigers en iedereen met een drukke agenda.

 • Makkelijk te gebruiken

  De gemakkelijk te openen deksels en ruime compartimenten maken het vullen en toegang krijgen tot uw medicijnen een fluitje van een cent.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Deze tool voor het verwijderen van pillen vereenvoudigt het proces - plaats gewoon de positie over de pil op de blisterverpakking en druk zachtjes om de pil los te laten. Het is vooral handig voor pillen kleiner dan 2 cm, zodat u ze efficiënt uit de verpakking kunt halen, wat u tijd en moeite bespaart.

VEELZIJDIG GEBRUIK

Waarom is deze draagbare pillenafnemer de beste keuze?

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HETE VERKOOP

1 STUK

50% KORTING

17.7K Recensies

€ 27.98€ 13.99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

2 STUKS

50% KORTING

18.2K Recensies

€ 39.98€ 19.99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

3 STUKS

50% KORTING

17.9K Recensies

€ 51.98€ 25.99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

HETE VERKOOP

5 STUKS

50% KORTING

17.9K Recensies

€ 71.98€ 35.99
Bestel nu
Beveiligd en versleuteld

1 STUK

2 STUKS

3 STUKS

5 STUKS

Wat onze klanten zeggen

4.8

Van 5.0
Algemene
beoordeling
98%
van de klanten zei dat ze opnieuw zouden kopen g Finebay aanbevelen aan anderen

Ik heb deze handige pillentool gekocht die geweldig is voor mensen zoals ik die omgaan met niet-zo-behendige handen naarmate we ouder worden. Je stopt het gewoon op de blisterverpakking, geeft een zacht duwtje en bam, de pil is gratis te gebruiken. Super coole gedachte erachter, zou ik zeggen.

Mijn handen gedragen zich niet altijd op hun best, en ik zou me druk maken over pillen die glijden en glijden terwijl ik ze eruit probeer te krijgen. Maar deze tool heeft mijn rug - pillen komen stevig en veilig uit de blisterverpakking. Nooit meer piekeren!

Als drukbezet persoon waardeer ik alles wat mijn dagelijkse taken stroomlijnt. Deze tool doet precies dat. Het duurt seconden om pillen eruit te krijgen, en het is vooral handig als je haast hebt.

Ik reis veel en het inpakken van medicijnen is altijd een beetje lastig geweest. Maar met deze tool is het veel gemakkelijker. Het is compact en werkt als een tierelier, waardoor mijn reisroutine soepeler verloopt.

p